Hvorfor vælge en tyverialarm?

En professionel tyverialarm nedsætter din risiko for indbrud og brand. Den er overvåget af en kontrolcentral alle døgnets timer. Bliver din tyverialarm aktiveret, behøver du ikke gøre noget. Kontrolcentralen kan hurtigt sende en vagt og kontakte politi eller brandvæsen - hvis det er nødvendigt. 

Få et gratis sikkerhedstjek

Nedsæt risikoen for indbrud

En G4S tyverialarm er overvåget af vores kontrolcentral og har fri vagtudrykning inkluderet i abonnementet. Alarmskiltet har en høj præventiv effekt på indbrud, fordi G4S alarmskiltet er kendt i hele verden. Det vil få mange indbrudstyve til at finde et hus uden overvåget alarm, hvor de ikke løber en risiko for at blive opdaget.  

Få mere at vide om, hvordan en G4S tyverialarm kan sikre netop din bolig og din familie, ved at få et uforpligtende besøg af din lokale G4S sikkerhedskonsulent. 

Book et konsulentbesøg

Begræns indbrudstyvens tid

Hvis indbrudstyve trodser alarmskiltet og bryder ind, bliver alarmen aktiveret. Sirenens hylen stresser indbrudstyve, som nu ved, at naboerne og G4S kontrolcentral bliver gjort opmærksomme på deres tilstedeværelse. 

Med “G4S” på alarmskiltet ved indbrudstyve også, at en G4S vagt kan være på adressen hvert et øjeblik. Det får de fleste tyve til at flygte hurtigt.

Vend trygt hjem

Vi ved fra kunder, at en G4S tyverialarm skaber tryghed. Selvfølgelig når de er væk hjemmefra, men også i det øjeblik, hvor de kommer hjem, lægger sig til at sove m.v.

De ved, at de altid vil få besked, hvis alarmen bliver aktiveret. Intet nyt betyder, at de eller deres børn trygt kan låse sig ind, sove videre eller nyde ferien.

Beregn din pris

Brand og oversvømmelse

En G4S SHIELDalarm kan også advare dig om røgudvikling og vandlækage i din bolig. Tyverialarmens røgalarmer og vandalarm er overvåget af vores kontrolcentral - også selvom alarmen ikke er slået til. Opdager alarmen vand eller røg, så får du øjeblikkeligt besked - også når du ikke er hjemme.

Denne ekstra sikkerhed minimerer skaderne, hvis uheldet er ude, og kan i visse tilfælde redde liv. 

DET SIGER VORES KUNDER OM OS

Fik trygheden tilbage

"Efter et indbrud hos vores nabo, følte vores børn sig meget utrygge. Vi valgte at få en alarm fra G4S, som sikrer os, når vi sover, og når vi ikke er her. Alarmen skaber meget mere tryghed for os alle sammen."

Annemette Voss

Beregn din pris på en alarm