Hvorfor vælge en tyverialarm?

En professionel tyverialarm nedsætter din risiko for indbrud og brand. Bliver alarmen aktiveret, behøver du ikke gøre noget. En kontrolcentral kan hurtigt sende en vagt og kontakte politi eller brandvæsen - hvis det er nødvendigt. 

Hvad koster en G4S alarm?

"Efter et indbrud hos vores nabo, følte vores børn sig meget utrygge. Vi valgte at få en alarm fra G4S, som sikrer os, når vi sover, og når vi ikke er her. Alarmen skaber meget mere tryghed for os alle sammen."

Annemette Voss

Hør mere om alarmen

Nedsæt risikoen for indbrud

En G4S tyverialarm er overvåget af vores kontrolcentral og har fri vagtudrykning inkluderet i abonnementet. Alarmskiltet har en høj præventiv effekt på indbrud, fordi G4S alarmskiltet er kendt i hele verden. Det vil få mange indbrudstyve til at finde et hus uden en overvåget alarm, hvor de ikke løber en risiko for at blive opdaget. 

Få et tilbud på en tyverialarm

Begræns tyvens tid

Hvis tyve trodser alarmskiltet og bryder ind, bliver alarmen aktiveret. Sirenens hylen stresser indbrudstyve, som nu ved, at naboerne og G4S kontrolcentralen er gjort opmærksomme på deres tilstedeværelse. 

Med “G4S” på alarmskiltet ved indbrudstyve også, at en G4S vagt kan være på adressen hvert et øjeblik. Det får de fleste tyve til at flygte hurtigt.

Vend trygt hjem

Vi ved fra kunder, at en G4S tyverialarm skaber tryghed. Selvfølgelig når de er væk hjemmefra, men også i det øjeblik, hvor de kommer hjem, lægger sig til at sove m.v.

De ved, at de altid vil få besked, hvis alarmen bliver aktiveret. Intet nyt betyder, at de eller deres børn trygt kan låse sig ind, sove videre eller nyde ferien.

Beregn din pris

Opdager tyvene tidligst

Alarmen kan også holde øje udendørs. Den opdager tyvene tidligere end nogen anden alarm, og kan skræmme dem væk, før de går i gang. 

Sikrer udendørs værdier

Opbevarer du værdier i din garage, dit skur og lignende, så kan du med en G4S SHIELDalarm også sikre værdier udendørs.  

Nøgleboks er standard

Med alarmens nøgleboks kan vagten undersøge/sikre din bolig indendørs og slå alarmen til igen, så du trygt kan vende hjem. 

Brand og oversvømmelse

En alarm kan f.eks. også advare dig om røgudvikling og vandlækage. Alarmens røg- og vandalarmer er døgnovervåget af en kontrolcentral - også selvom alarmen ikke er slået til.

Opdager kontrolcentralen vandlækage eller brand i din bolig, får du øjeblikkeligt besked. Det er en ekstra sikkerhed som minimerer skader, og kan i visse tilfælde redde liv. 

Læs om røgalarmen

Det siger vores kunder om os

Spørgsmål og svar om alarmen

Ring 70 200 300 og få svar på spørgsmål om en alarm

Du er velkommen til at ringe til Privatalarm på 70 200 300 og høre mere om alarmen. Vi er her alle hverdage mellem kl. 8-15:30. 

Ring til kundeservice på 70 33 00 40 mellem kl. 8-15:30 på hverdage. Har du brug for teknisk hjælp, så kan du ringe til kundeservice (teknisk support) mellem kl. 8-22 - alle dage, året rundt.

Hvorfor skal jeg vælge en G4S SHIELDalarm?

Du får en professionel alarm, som er skræddersyet til dit hjem og dine behov. G4S SHIELDalarm nedsætter risikoen for indbrud og brand, og giver dig en tryg og sikker hverdag. Den er nem at betjene, og du kan slå den til, når du vil føle dig tryg - dag og nat. Den kan også passe på dine kæledyr, når de er alene hjemme.

Læs om fordele ved at være en G4S alarm.

Få den bedste alarm til dig og din bolig

Vi hjælper dig med at få skræddersyet den bedste alarm til dig, din familie og din bolig. Du får opsat G4S alarmskilte på boligens døre og vinduer. Skiltene fortæller eventuelle indbrudstyve, at din bolig er sikret af Danmarks største vagtberedskab - 24/7/365. Sker der noget, er G4S kontrolcentral, vagter og servicemontører klar til at reagere. 

Du kan slå hele eller dele af alarmen til, når du vil føle dig sikker og tryg. Alarmen virker også udendørs og kan opdage indbrudstyve tidligere end andre tyverialarmer. Den kan opdage indbrudstyve, før de når hen til din bolig. 

Få overvågede røgalarmer

Alarmen kan også advare dig tidligt ved dannelse af røg. På den måde får du livsvigtige sekunder til at kunne slippe ud, hvis det brænder, mens du sover. Røgalarmerne er overvågede af G4S’ kontrolcentral. Det betyder, at vi også kan kontakte brandvæsenet, hvis der opstår brand, når du ikke er hjemme. 

Tryg hverdag med nøgleboks

Til alarmen får du tilbudt en nøgleboks, som standard. Pga nøgleboksen kan vagten gennemgå din bolig og sikre, at der for eksempel ikke er nogen indbrudstyve i boligen. Vagten sørger for at afdække eventuelt ødelagte døre eller vinduer og slå alarmen til igen. Det er en ekstra sikkerhed for dig, og er en del af vores service. Det er unikt hos G4S og betyder, at du og din familie altid kan vende sikkert hjem. Det er også en ekstra sikkerhed, hvis du f.eks. er på ferie og ikke lige kan komme hjem.

Få et sikkerhedstjek af din bolig

Få et gratis og uforpligtende sikkerhedstjek af din bolig. Hør om fordele med alarm, vagtudrykning, døgnovervågede røgalarmer og få gode råd til, hvordan du bedst sikrer dig mod indbrud. Du får et skræddersyet tilbud på en alarm til netop din bolig, hvor vi sørger for, at du er bedst muligt sikret, hvis der sker noget. 

Du kan få alarmen installeret, når det passer dig. Vores sikkerhedskonsulenter sørger for, at alarmens enheder bliver placeret korrekt, så du får den bedste alarm til dig og din bolig. Du og din familie får en introduktion til alarmen, så I er trygge ved at bruge den.

Beregn din pris på en G4S alarm i din bolig

Hvorfor skal jeg vælge G4S som alarmleverandør?

Når du vælger en SHIELDalarm fra G4S får du Danmarks største sikkerhedsvirksomhed. Vi har styr på alle dele af din alarmløsning og alle services er samlet ét sted.

Det er os, der rådgiver om og installerer alarmen. Det er os, der holder øje med din bolig fra vores kontrolcentral. Det er os, der servicerer og reparerer din alarm, hvis der sker noget. Det er os, der er klar til at rykke ud 24/7. På den måde er du aldrig i tvivl om, hvor du skal henvende dig, og hvor ansvaret ligger. G4S er også verdens største sikkerhedsvirksomhed med aktiviteter i over 90 lande.

I Danmark har vi mere end 100 års erfaring og ca. 1.900 medarbejdere, der hver dag arbejder for at skabe sikkerhed og tryghed i private hjem og virksomheder. Vores Rigspolitigodkendte kontrolcentral er bemandet døgnets 24 timer, året rundt, og vi
råder over Danmarks største vagtberedskab.

Bliver din G4S alarm aktiveret, vurderer vi situationen og sikrer dig en professionel reaktion. Vi kontakter dig og sender nærmeste G4S vagt. Derudover henvender vi os til rette myndigheder, herunder politiet eller brandvæsenet. 

Vores vagt foretager altid en indvendig rundering, så vi ved, at det er sikkert for dig og din familie at vende hjem igen. Det er helt unikt hos G4S og en stor fordel, hvis du har børn, der går alene hjem fra skole, eller hvis du og din familie er rejst på ferie. 

Få et tilbud på alarm med landets største vagtberedskab