Hvorfor vælge en tyverialarm?

En professionel tyverialarm nedsætter din risiko for indbrud og brand. Bliver alarmen aktiveret, behøver du ikke gøre noget. En kontrolcentral kan hurtigt sende en vagt og kontakte politi eller brandvæsen - hvis det er nødvendigt. 

Beregn din pris på en alarm

"Efter et indbrud hos vores nabo, følte vores børn sig meget utrygge. Vi valgte at få en alarm fra G4S, som sikrer os, når vi sover, og når vi ikke er her. Alarmen skaber meget mere tryghed for os alle sammen."

Annemette Voss

Hør mere om alarmen

Nedsæt risikoen for indbrud

En G4S tyverialarm er overvåget af vores kontrolcentral og har fri vagtudrykning inkluderet i abonnementet. Alarmskiltet har en høj præventiv effekt på indbrud, fordi G4S alarmskiltet er kendt i hele verden. Det vil få mange indbrudstyve til at finde et hus uden en overvåget alarm, hvor de ikke løber en risiko for at blive opdaget. 

Få et tilbud på en tyverialarm

Begræns tyvens tid

Hvis tyve trodser alarmskiltet og bryder ind, bliver alarmen aktiveret. Sirenens hylen stresser indbrudstyve, som nu ved, at naboerne og G4S kontrolcentralen er gjort opmærksomme på deres tilstedeværelse. 

Med “G4S” på alarmskiltet ved indbrudstyve også, at en G4S vagt kan være på adressen hvert et øjeblik. Det får de fleste tyve til at flygte hurtigt.

Vend trygt hjem

Vi ved fra kunder, at en G4S tyverialarm skaber tryghed. Selvfølgelig når de er væk hjemmefra, men også i det øjeblik, hvor de kommer hjem, lægger sig til at sove m.v.

De ved, at de altid vil få besked, hvis alarmen bliver aktiveret. Intet nyt betyder, at de eller deres børn trygt kan låse sig ind, sove videre eller nyde ferien.

Beregn din pris

Brand og oversvømmelse

En alarm kan f.eks. også advare dig om røgudvikling og vandlækage. Alarmens røg- og vandalarmer er døgnovervåget af en kontrolcentral - også selvom alarmen ikke er slået til.

Opdager kontrolcentralen vandlækage eller brand i din bolig, får du øjeblikkeligt besked. Det er en ekstra sikkerhed som minimerer skader, og kan i visse tilfælde redde liv. 

Læs om røgalarmen

DET SIGER VORES KUNDER OM OS