Få en tryg hverdag

Med en G4S alarm slipper du for at bekymre dig om indbrud eller brand i hjemmet. Alarmen nedsætter risikoen for indbrud og brand. Sker der noget, giver vi dig straks besked, sender en G4S vagt og kontakter politi eller brandvæsen. 

Hvad koster en G4S alarm?

Derfor får du en sikker hverdag

Som noget unikt kan vores alarm også holde øje udendørs, og opdage tyve tidligere end nogen anden tyverialarm. Det betyder, at du kan bruge alarmens natfunktion og sove trygt, mens alarmen holder øje med f.eks. baghaven, døre og vinduer.

For at give dig en sikker hverdag, får du hos G4S tilbudt en nøgleboks som standard - uden merpris. Dermed kan vagten tjekke din bolig ude som inde ved alarm og sikre, at der ikke er nogen uvedkommende i boligen. Det betyder, at du og din familie altid kan vende sikkert hjem.

Beregn din pris

Det kan en G4S SHIELDalarm

 • Opdage, hvis nogen går rundt om huset
 • Nedsætte risikoen for indbrud i din bolig
 • Give besked i appen, når nogen slår alarmen til/fra
 • Passe på dine kæledyr, når de er alene hjemme
 • Give besked ved røgudvikling, også når du ikke er hjemme

Læs om alarmsystemet

Du skal ikke bekymre dig

 • Du får professionel overvågning og support 24/7/365
 • Du får fri vagtudrykning, også hvis du laver en fejlalarm
 • Du får tjekket din bolig ude/inde, det giver mere sikkerhed
 • Du kan få os til at låse op, hvis du har tabt nøgle til huset
 • Du er sikret en tryghedsgaranti hos G4S, hvis der sker noget

Alle ovenstående services - og flere - er inkluderet i dit abonnement.

Alt dette er med i dit abonnement

"Efter et indbrud hos vores nabo, følte vores børn sig meget utrygge. Vi valgte at få en alarm fra G4S, som sikrer os, når vi sover, og når vi ikke er her. Alarmen skaber meget mere tryghed for os alle sammen."

Annemette Voss

Hør mere om alarmen

Det siger vores kunder om os

Spørgsmål og svar om alarmen

Ring 70 200 300 og få svar på spørgsmål om en alarm

Du er velkommen til at ringe til Privatalarm på 70 200 300 og høre mere om alarmen. Vi er her alle hverdage mellem kl. 8-15:30. 

Ring til kundeservice på 70 33 00 40 mellem kl. 8-15:30 på hverdage. Har du brug for teknisk hjælp, så kan du ringe til kundeservice (teknisk support) mellem kl. 8-22 - alle dage, året rundt.

Hvorfor skal jeg vælge en G4S SHIELDalarm?

Du får en professionel alarm, som er skræddersyet til dit hjem og dine behov. G4S SHIELDalarm nedsætter risikoen for indbrud og brand, og giver dig en tryg og sikker hverdag. Den er nem at betjene, og du kan slå den til, når du vil føle dig tryg - dag og nat. Den kan også passe på dine kæledyr, når de er alene hjemme.

Læs om fordele ved at være en G4S alarm.

Få den bedste alarm til dig og din bolig

Vi hjælper dig med at få skræddersyet den bedste alarm til dig, din familie og din bolig. Du får opsat G4S alarmskilte på boligens døre og vinduer. Skiltene fortæller eventuelle indbrudstyve, at din bolig er sikret af Danmarks største vagtberedskab - 24/7/365. Sker der noget, er G4S kontrolcentral, vagter og servicemontører klar til at reagere. 

Du kan slå hele eller dele af alarmen til, når du vil føle dig sikker og tryg. Alarmen virker også udendørs og kan opdage indbrudstyve tidligere end andre tyverialarmer. Den kan opdage indbrudstyve, før de når hen til din bolig. 

Få overvågede røgalarmer

Alarmen kan også advare dig tidligt ved dannelse af røg. På den måde får du livsvigtige sekunder til at kunne slippe ud, hvis det brænder, mens du sover. Røgalarmerne er overvågede af G4S’ kontrolcentral. Det betyder, at vi også kan kontakte brandvæsenet, hvis der opstår brand, når du ikke er hjemme. 

Tryg hverdag med nøgleboks

Til alarmen får du tilbudt en nøgleboks, som standard. P.g.a nøgleboksen kan vagten gennemgå din bolig og sikre, at der for eksempel ikke er nogen indbrudstyve i boligen. Vagten sørger for at afdække eventuelt ødelagte døre eller vinduer og slå alarmen til igen. Det er en ekstra sikkerhed for dig, og er en del af vores service. Det er unikt hos G4S og betyder, at du og din familie altid kan vende sikkert hjem. Det er også en ekstra sikkerhed, hvis du f.eks. er på ferie og ikke lige kan komme hjem.

Få et sikkerhedstjek af din bolig

Få et gratis og uforpligtende sikkerhedstjek af din bolig. Hør om fordele med alarm, vagtudrykning, døgnovervågede røgalarmer og få gode råd til, hvordan du bedst sikrer dig mod indbrud. Du får et skræddersyet tilbud på en alarm til netop din bolig, hvor vi sørger for, at du er bedst muligt sikret, hvis der sker noget. 

Du kan få alarmen installeret, når det passer dig. Vores sikkerhedskonsulenter sørger for, at alarmens enheder bliver placeret korrekt, så du får den bedste alarm til dig og din bolig. Du og din familie får en introduktion til alarmen, så I er trygge ved at bruge den.

Beregn din pris på en G4S alarm i din bolig

Hvordan kan alarmen sikre mine udendørs arealer?

Det er kun med en SHIELDalarm fra G4S, at du kan få udendørs sikring integreret i selve alarmløsningen, og dermed få overvågning og reaktion 24/7 fra G4S’ kontrolcentral og vagter, hvis der sker noget. 

Du kan få en eller flere udendørs kameradetektorer. Detektoren har to infrarøde sensorer, der analyserer bevægelser uafhængigt af hinanden. Opdager sensorerne indbrudstyve på vej mod dit hus, bliver alarmen aktiveret og kameraet sender 3 fotos i HDR kvalitet til kontrolcentral. Vi vurderer situationen, og sikrer dig den rette reaktion. 

Flere kunder vælger også at få en udendørs sirene, som advarer nabolaget, hvis der er en ubuden gæst. Når udendørs sirenen bliver aktiveret, udsender den en høj lyd og blinker kraftigt. Så snart indbrudstyvene indser, at de er opdaget, stikker de som regel af. 

Alarmens udendørs kameradetektor og sirene er sikret mod sabotage. Forsøger indbrudstyve at pille en udendørs kameradetektor eller sirene ned, går alarmen i gang med det samme. Hvis indbrudstyve vælger at dække kameraets synsfelt, får vi straks besked. 

Kan en kat f.eks. aktivere alarmen udendørs?

Nej. Den udendørs kameradetektor har to sensorer, som arbejder uafhængigt af hinanden. Bliver kun den ene af sensor aktiveret af f.eks. en kat eller en ræv - sker der ikke noget. 

Forstyrrer den udendørs sirene mine naboer?

Den udendørs sirene følger alle lovmæssige krav og hyler kun op til 3 minutter med pauser. Den har en lydstyrke på op til 113 dB. Bliver din alarm og udendørs sirene aktiveret ved en fejl, kan vi slukke den fra G4S kontrolcentral. 

Det er en god ide at fortælle dine naboer, at du har fået en udendørs sirene, så de er opmærksomme på evt. indbrudstyve, hvis alarm og sirene bliver aktiveret.

Indbrudstyve bruger ofte redskaber fra en garage, en carport eller et skur. Det kan du undgå ved at sikre dine udendørs områder. 

Beregn din pris på alarm med udendørs sikring

 

Hvorfor skal jeg vælge G4S som alarmleverandør?

Når du vælger en SHIELDalarm fra G4S får du Danmarks største sikkerhedsvirksomhed og Danmarks største vagtberedskab med fri vagtudrykning. Vi har styr på alle dele af din alarmløsning og alle services er samlet ét sted.

Det er os, der rådgiver om og installerer alarmen. Det er os, der holder øje med din bolig fra vores kontrolcentral. Det er os, der servicerer og reparerer din alarm, hvis der sker noget. Det er os, der er klar til at rykke ud 24/7. På den måde er du aldrig i tvivl om, hvor du skal henvende dig, og hvor ansvaret ligger. G4S er også verdens største sikkerhedsvirksomhed med aktiviteter i over 90 lande.

I Danmark har vi mere end 100 års erfaring og ca. 1.900 medarbejdere, der hver dag arbejder for at skabe sikkerhed og tryghed i private hjem og virksomheder. Vores Rigspolitigodkendte kontrolcentral er bemandet døgnets 24 timer, året rundt, og vi
råder over Danmarks største vagtberedskab.

Bliver din G4S alarm aktiveret, vurderer vi situationen og sikrer dig en professionel reaktion. Vi kontakter dig og sender nærmeste G4S vagt. Derudover henvender vi os til rette myndigheder, herunder politiet eller brandvæsenet. 

Vores vagt foretager altid en indvendig rundering, så vi ved, at det er sikkert for dig og din familie at vende hjem igen. Det er helt unikt hos G4S og en stor fordel, hvis du har børn, der går alene hjem fra skole, eller hvis du og din familie er rejst på ferie. 

Hvorfor skal du vælge en G4S alarm?

Få et tilbud på alarm med landets største vagtberedskab

Hvorfor er det en fordel, at alarmen har en app?

Du kan betjene din SHIELDalarm, uanset hvor du er, så længe du har dataforbindelse.

Med appen kan du: 

 • Nemt slå alarmsystemets områder til og fra
 • Give adgang til familie/gæster, som må være i dit hus
 • Se fotos ved indbrud, røg eller vandlækage 
 • Få besked i appen, fx når dit barn kommer hjem
 • Tænde/slukke lys med Smartkontakter

Bliver din alarm aktiveret, kan du se hvad der sker i appen, og du kan selv bestemme hvem, der må have adgang til din bolig. I appen kan du også se historik, få besked om hvem der har slået alarmen til og fra, oprette og fjerne bruger, f.eks. styre lys via Smartkontakter og mere.

Det er en fordel for dig, at du kan betjene din alarm med app, fordi det giver dig en større frihed i hverdagen. Flere af vores kunder slår f.eks. alarmen fra på arbejdet, inden deres børn kommer hjem fra skole, og andre kunder vælger at få en sms besked, når deres barn slår alarmen fra, når de kommer hjem.  

Beregn din pris på alarm med app

Spørgsmål og svar om service

Hvorfor er det en fordel at have et G4S abonnement?

Det er en fordel for dig, at have en sikkerhedsleverandør, der kan det hele. I G4S har vi styr på alle dele af din alarmløsning og alle services er samlet ét sted. Derfor er et G4S alarmsystem ikke alene effektivt, men også nemt og trygt for dig. 

Det er os, der rådgiver om og installerer alarmen. Det er os, der holder øje med din bolig fra vores kontrolcentral. Det er os, der servicerer og reparerer din alarm, hvis der sker noget. Det er os, der er klar til at rykke ud 24/7/365. 

På den måde er du aldrig i tvivl om, hvor du skal henvende dig, og hvor ansvaret ligger. G4S er verdens største sikkerhedsvirksomhed med aktiviteter i over 90 lande. I Danmark har vi mere end 100 års erfaring og ca. 1.900 medarbejdere, der hver dag arbejder for at skabe sikkerhed og tryghed i private hjem og virksomheder. 

Vores Rigspolitigodkendte kontrolcentral er bemandet døgnets 24 timer året rundt, og vi råder over Danmarks største vagtberedskab. I G4S har vi styr på alle dele af din alarmløsning og alle services er samlet ét sted. Derfor er et G4S alarmsystem ikke alene effektivt, men også nemt og trygt for dig.

Med et G4S abonnement er du sikret ekstra tryghed og sikkerhed hver dag. 

Beregn din pris på alarm

Hvad er med i mit abonnement - udover fri vagtudrykning?

Med en G4S SHIELDalarm er du bedst muligt sikret:  

 • Du får professionel overvågning og support 24/7/365
 • Du får adgang til Danmarks vagtberedskab
 • Du får fri vagtudrykning og reparation af alarmen
 • Du får også tjekket din bolig indvendigt - det er mest sikkert
 • Du kan få os til at låse op, hvis du har tabt din husnøgle  
 • Du får dækket din selvrisiko op til 3.000 kr. ved indbrud

Læs om alt det du får med i dit abonnement

Alarm med abonnement

Når du vælger en G4S er der et abonnement. Med dit abonnement, er du sikret en professionel reaktion, hvis der sker noget hjemme hos dig. 
Vi er der hele vejen 24/7. Det er os, der hjælper dig med installation. Det er os, der holder øje med din bolig fra vores kontrolcentral. Det er os, der ordner alarmen, hvis den er i stykker. Det er os, der er klar til at rykke ud til dit hjem.

Når vi hjælper dig med alle dele af din service, er du sikker på at få den rette reaktion og du er aldrig i tvivl om, hvor du skal henvende dig, hvis der sker noget. 
Er der noget i vejen med din alarm, sender vi en servicemontør. Uanset om du bor i København, Odense, Aarhus eller Aalborg med flere, så har vi en montør tæt på dig. Vi har op til 400 montører. Vores servicemontører er alle uddannede elektrikere. De har stor erfaring med at servicere din alarm. 

Få et tilbud på en alarm med service

Alarm uden abonnement

Har du købt en alarm uden abonnement, så skal du være mere på vagt. Ofte skal du selv sætte alarmen op. Husk at følge vejledningen nøje. Alarmen skal dække de mest udsatte områder. Sørg for at sætte alt rigtigt, så alarmen ikke går i gang i tide og utide. Går din alarm uden abonnement i gang, så pas godt på dig selv og dine nærmeste. Det kan være farligt at gå ind i et hus, efter alarmen har været i gang. Der kan være en indbrudstyv.

 

Hvad sker der, hvis alarmen bliver aktiveret?

Kontrolcentralen får besked om alarmen. Vi kontakter dig og du får besked i appen. Er der indbrud, kan vi sende nærmeste vagt. Vagten foretager en udvendig og indvendig vagtrundering af din bolig. Her konstaterer vagten hvad årsagen er til, at alarmen er gået i gang og undersøger om boligen er tom og sikrer at alle vinduer og døre er intakte. Vagten giver kontrolcentralen besked. Vagtassistenten på kontrolcentralen kontakter dig, så du bliver informeret. Eventuelle skader på døre eller vinduer bliver afdækket, og din alarm bliver slået til igen. 

Vi passer godt på vores vagter. Det er ikke vagtens opgave, at fange tyven, det er politiets. G4S vagtens opgave er, at sørge for, at dit hjem er trygt at vende hjem til. Derfor tilkalder vi  politiet, hvis der er sket et indbrud. 

Er du kommet til at aktivere alarmen ved en fejl, skal du hurtigt slå alarmen fra igen, så er alarmen afmeldt på kontrolcentralen og vi gør ikke mere.  

Overvågede røgalarmer og vandalarm

Bliver alarmens røgalarm aktiveret, hyler alle dine serieforbundne røgalarmer og alarmens sirene samtidigt. Det sikrer, at du og din familie bliver opmærksom på, at der er brand, hvis I er hjemme, så I kan slippe uskadt ud af boligen. Kan vi se brand på alarmens fotos, kontakter vi brandvæsenet - også når du ikke er hjemme. 

Hvis alarmens vanddetektor er blevet aktiveret pga. vandlækage, får du besked i appen og vi kontakter dig. 

*Vi oplyser ikke vores udrykningstider. Årsagen er, at indbrudstyve ikke skal vide, hvor længe de har i dit hjem, inden G4S vagten når frem. Indbrudstyven må dog gerne vide, at vi har Danmarks største vagtberedskab med alarmpatrulje-vagter, som er geografisk placeret i hele landet. 

Alle vagter er i direkte kontakt med vores kontrolcentral 24/7/365, og den nærmeste er klar til, at rykke ud til din bolig, ved indbrud. Det stresser en indbrudstyv, som ikke kan bryde ubemærket ind hos dig. Når sirenen lyder, kan G4S vagten være lige rundt om hjørnet. 

Få et tilbud på alarm med Danmarks største vagtberedskab

Hvad sker der, hvis jeg mod forventning får indbrud?

Hvis du mod forventning oplever et indbrud, gør vi alt hvad vi kan, for at hjælpe dig videre og sikre at det ikke sker igen. 

Vi udleverer eventuelt bevismateriale til politiets opklaringsarbejdet, dækker din selvrisiko på op til 3.000 kr. og tilbyder dig og din familie psykologisk krisehjælp, så I nemmere kan bearbejde oplevelsen og komme videre. Derudover undersøger vi, om din alarm evt. skal udvides.

Læs mere om dit abonnement

Hvor hurtigt kan I installere alarmen?

På et G4S sikkerhedstjek får du udpeget de svage punkter i boligen med hensyn til indbrud, brand og vandskade mv. Vi rådgiver dig også om, hvordan du bedst sikrer dit hjem, så alle føler sig trygge.

Takker du ‘ja’ til et skræddersyet tilbud på en SHIELDalarm til din bolig, kan vores G4S sikkerhedskonsulenter typisk installere alarmen med det samme, eller når det passer dig bedst. 

Få et gratis og uforpligtende sikkerhedstjek