Tilbud på alarm

Nedsæt risikoen for indbrud og brand i dit hjem med en smart alarm og Danmarks største vagtberedskab. Du får røg og video koblet sammen. Det kan redde liv. Ved indbrud, kontakter vi politiet og kan sende nærmeste vagt. Ved brand, kontakter vi brandvæsenet og du får besked. 

Bestil alarmen nu og få oprettelsen til 0 kr.*

Beregn din pris på alarm

Tryg i vores eget hjem igen

"Da vi havde haft indbrud valgte vi at få en alarm. Vi havde lidt forskellige samtaler og endte med G4S.

Det gjorde vi fordi de var gode til at lytte til hvad vi havde brug for og ikke bare hvad de synes vi skulle have. 

Alarmen hjalp os uden tvivl med at være tryg i vores eget hjem igen."

Fortæller Jeanette, G4S alarmkunde

Få op til 6.000 kr. i håndværkerfradrag

Politikerne har sat fokus på at nedbringe antallet af indbrud i Danmark. Derfor er arbejdsløn i forbindelse med installation af tyverialarmer også omfattet af håndværkerfradraget. Det betyder, at du får håndværkerfradrag på op til 6.000 kroner og en tryggere hverdag, når du får installeret en alarm fra G4S. 

Beregn din pris

5 fordele med en G4S alarm

  1. Alarmskiltet nedsætter din risiko for indbrud
  2. Danmarks største vagtberedskab holder øje - 24/7/365
  3. Vagten tjekker også dit hjem indenfor, hvis alarmen går
  4. Betjen alarmen med app og vælg hvem der må være der
  5. Du kan se video ved indbrud, røgudvikling - og når du vil

Læs om alarmsystemet

5 ting du kan med appen

  1. Slå alarmen til og fra og se alarmens historik
  2. Få besked i appen, fx når dit barn kommer hjem
  3. Se live video når du vil, ved alarm og røgalarm
  4. Lav smart-regler som fx automatisk lystænding
  5. Få overblik over alarmen, temperatur mv.

* Gælder kun ved ny installation af alarmpakkerne Small eller Medium | Gælder t.o.m. 31. januar | Oprettelse fra: 0 kr. | Installation fra: 4.200 kr. | Abonnement fra: 299 kr./md. | Min. pris 6 mdr. fra: 6.007 kr. | Kan ikke kombineres med andre rabatter og lignende.

DET SIGER VORES KUNDER OM OS

3 indbrud i timen

I Danmark bliver der i gennemsnit begået over 3 indbrud hver time. Det er højere end i andre europæiske lande.

Kilde: Det kriminalpræventive råd

Bryder ind om dagen

Over 50% af alle indbrud sker i dagtimerne og mere end 25% sker mellem klokken 18-24. 

Kilde: Det kriminalpræventive råd

Weekender og ferier

Fredage og lørdage er indbrudstyvens foretrukne dage, udover ferier – især juleferien.

Kilde: Det kriminalpræventive råd


Ring til os

Vi sidder klar til at hjælpe så ring til os nu, og vi kan sammen finde den helt rigtige løsning til dig og din familie.

70 200 300

Få et tilbud

Vi hjælper dig med at finde den bedste alarm til dit hjem og dine behov, så du kan føle dig tryg.  

Få et tilbud

Læs hvorfor Jeanette valgte at få alarm

 "For lidt over 1 år siden nød teenageren og jeg livet på en liggestol i Tyrkiet med en drink i hånden og et dyp i poolen når vi fik det for varmt.

På vores 3 dag ringer min veninde insisterende flere gange og allerede der ved man - der noget galt.

Vi havde haft indbrud. Hele min verden faldt sammen. Det var den sværeste tid jeg har været igennem og vil ikke ønske det for nogen.

Derfor valgte vi at få en alarm fra G4S. Vi havde lidt forskellige samtaler og endte med G4S. Det gjorde vi fordi de som de eneste viste forståelse og omsorg.

De pressede ikke på og var ikke vilde for at sælge mig et alarmsystem. De var gode til at lytte til hvad VI havde brug for og ikke bare hvad de synes vi skulle have. Og vi har indtil nu været fuldt tilfredse.

Alarmen hjalp os uden tvivl med at være tryg i vores eget hjem igen."

Fortæller Jeanette, Alarmkunde

Overvejer du en tyverialarm til hjemmet?

En G4S tyverialarm passer godt til private hjem.

Vores alarmskilte nedsætter din risiko for at få indbrud i dit hus. Bryder en tyv ind i hjemmet, så går tyverialarm anlægget i gang.

Tyverialarmen har en nøgleboks. Med den kan vores vagt sikre, at der ikke er nogen i din bolig. Så det er trygt at komme hjem. Det er en fordel, når børnene kommer hjem fra skole. Og hvis du og din familie er på ferie.

Vi råder vores private kunder til at lade tyverialarmen sikre de mest udsatte rum. Det er ofte stue, værelser, gang, kælder og første sal i dit hus.  

De fleste får tyverialarmen til at sikre døre og vinduer i deres private huse. Det er ofte hoveddør, terrassedør og kælderdør. Samt udsatte vinduer i en villa. Bor du i lejlighed, sikrer vi også en dør til en privat køkkentrappe.

Flere af vores private kunder får sikret alle døre og vinduer i hjemmet. Det kalder vi en ’skal-sikring’. På den måde kan hele familien frit gå rundt i hele huset eller hjemmet, med tyverialarmen slået til.  

Smart GSM alarm sæt

Få en tyverialarm med overvågning. Du får en smart app, som er nem at bruge. I appen kan du slå alarmen til og fra. Du kan se live video, som er en slags video-overvågning. Det er overvågning fra de rum, hvor du har kameraer. I appen kan du give andre lov til at bruge alarmen. I appen kan du også få lys til at tænde, når en sensor ser noget bevæge sig. Med den smarte app, får du kontrol. Du får kontrol over, hvad der sker i dit hus og hvem der er der. Det er da smart.

En sikkerhedskonsulent sætter alarmen op, så overvågningen er, som den skal være. Alarmen sikrer husets mest udsatte rum. Selve G4S alarm sættet består af smarte trådløse enheder, så du slipper for at have ledninger i hjemmet.

Alarmens overvågnings-beskeder bliver sendt til vores kontrolcentral over wifi. Hvis internettet går ned i dit hus, så virker alarmen stadig, fordi den også har et gsm modul.

Sikring af indkørsel og udendørs arealer

Det er en god ide at få sikret dine udendørs arealer mod tyveri. Når en garage, en carport og et skur ikke er sikret mod tyveri, har tyve nemt ved at stjæle fra dig. Tyve kan finde på at stjæle cykler, værktøj, grill, havemøbler, hynder og andet.

Den mest effektive måde at sikre mod tyveri er med låse. Vælg en tyverialarm, hvis det er muligt. Og med sensorer, der tænder lys. Få opsat en sensor ved din bolig og din indkørsel. Når en sensor ser noget bevæge sig, så tænder lyset. Tyve vil ikke kunne arbejde uden at blive opdaget. De fleste vil vælge at gå igen, hvis en sensor tænder lys. Gode låse, en alarm og en eller flere lys sensorer gør det svært for tyve.

Har du en opvarmet garage, kan vores tyverialarm sikre den mod tyveri. Og når dit hus er sikret af os, sætter vi gerne også alarmskilte på din carport, garage eller skur.

Det er aldrig for sent at blive sikret mod tyveri.

Alarm med abonnement

Når du vælger en G4S alarm med abonnement, får du alarmen installeret af os. Sker der noget med alarmen, sender vi en af vores 400 montører. Vi har op til 100 vagt assistenter. De holder øje, når du slår alarmen til, døgnet rundt og året rundt. Sker der noget, kan vi sende nærmeste vagt til dit hus. Det betaler du for med abonnementet.

Har du købt en alarm uden abonnement, så skal du være på vagt. Ofte skal du selv sætte den op. Husk at følge vejledningen nøje. Alarmen skal dække de mest udsatte områder. Sørg for at sætte alt rigtigt, så alarmen ikke går i gang i tide og utide. Går din alarm uden abonnement i gang, så pas godt på dig selv og dine nærmeste. Det kan være farligt at gå ind i et hus, efter alarmen har været i gang. Der kan være en indbrudstyv.

Få et tilbud på en alarm med abonnement

Få op til 6.000 kr. i håndværkerfradrag

Når du sikrer dit hus med en alarm, kan du få håndværkerfradrag. Beløbet, du kan få håndværkerfradrag af, står på din faktura. Det er på din pris på installation. Det eneste, du skal, er at oplyse det i din årsopgørelse. Fradraget er på op til 6.000 kr.

Det kan blive billigere endnu at købe en alarm. De fleste forsikringsselskaber giver dig rabat på din indboforsikring, når du får en alarm.

Får du indbrud, selvom du har en SMART-alarm, dækker G4S din selvrisiko på op til 3.000 kr. Vi sørger også for, at du og din familie får tilbudt psykologisk krisehjælp, så I kan få oplevelsen bearbejdet og komme godt videre.

På den måde kan du få en billig alarm til dig og dit hjem. 

Vores montører foretager service og installationer i hele Danmark

Når du har en alarm fra G4S, holder vi øje med den. Er der noget i vejen med din alarm, sender vi en montør. Uanset om du bor i København, Odense, Aarhus eller Aalborg, så har vi en montør tæt på dig. Vi har i alt 400 montører. Vores montører er alle elektrikere. De har stor erfaring med at servicere din alarm. Det er også vores montører, som står for installationen, hvis du ønsker en nyere alarm.

Vi er der hele vejen. Det er os, der hjælper dig med installation. Det er os, der holder øje med din bolig fra vores kontrolcentral. Det er os, der ordner alarmen, hvis den er i stykker. Det er os, som er klar til at rykke ud til dit hjem.

Når vi hjælper dig med alt, er du aldrig i tvivl om, hvor du skal henvende dig. Det kan kun lade sig gøre, fordi vi er verdens største sikkerheds / security firma.

Ofte stillede spørgsmål om alarmen

Hvordan betjener jeg alarmen?

Du kan betjene din SMART-alarm på flere forskellige måder. Langt de fleste af vores kunder vælger at betjene alarmen med app, men du kan også betjene alarmen med alarmchip på betjeningspanelet og med fjernbetjening. 

Kan jeg slå alarmen til, når jeg er hjemme?

Ja, det kan du godt. Vi kan hjælpe dig med at få indstillet op til 3 alarmindstillinger - fuldt tilkoblet, delvist tilkoblet og skalsikring. Det betyder, at du kan slå hele alarmen helt eller delvist til og slå alarmen til på alle de døre og vinduer du har valgt at sikre. Du vælger alarmens indstillinger på alarmen og med alarmens fjernbetjening.

Hvorfor opsætter I en nøgleboks?

Nøgleboksen er vigtig for dig og din families sikkerhed og tryghed. Den indeholder en reservenøgle til din bolig. Modtager vi et alarmsignal, kan vagten få adgang til, at sikre dit hjem indvendigt, afdække en ødelagt dør eller vindue og slå alarmen til igen. Det betyder, at I altid trygt kan vende hjem. 

Kan jeg få en tyverialarm, når jeg har kæledyr?

Du kan få vores særlige detektorer, der kan sikre et rum, selvom et kæledyr bevæger sig rundt i rummet. Har du flere kæledyr er det ikke sikkert, at vores særlige detektor er den rigtigt løsning. I de tilfælde, finder vi en anden løsning fx dørkontakter. Det er vigtigt, at du fortæller os at du har, eller planlægger, at få kæledyr. 

Kan jeg få rabat på min indboforsikring?

De fleste forsikringsselskaber anerkender den præventive effekt som en SMART-alarm har på indbrud. Derfor kan du ofte spare op til 20% på din indboforsikring med en tyverialarm, der er koblet til en døgnbemandet kontrolcentral. Du skal blot bede os om en installations-erklæring. 

Ofte stillede spørgsmål om reaktion

Hvor hurtigt kan I installere alarmen i mit hjem?

Når du får besøg af din lokale G4S sikkerhedskonsulent og takker ja til alarmløsningen, så kan vi typisk installere alarmen, når det passer dig. Har du tid med det samme, så installerer vi SMART-alarmen med det samme. 

Hvor hurtigt rykker I ud?

Vi oplyser ikke vores udrykningstider. Årsagen er, at en indbrudstyv ikke skal vide, hvor længe han har i dit hjem, inden vi når frem. Indbrudstyven må dog gerne vide, at vi har op til 300 alarmpatrulje-vagter, som er geografisk placeret i Danmark. Alle i direkte kontakt med vores kontrolcentral 24/7/365, og den nærmeste er klar til, at rykke ud til din bolig, ved indbrud.

Hvorfor er der et abonnement?

Det er abonnementet, der sikrer, at der altid er en reaktion, hvis der sker noget i dit hjem. Du får adgang til Danmarks største vagtberedskab med omkring 2.000 dedikerede og politigodkendte medarbejdere i Danmark- klar til at hjælpe dig døgnet rundt og året rundt. Det store vagtberedskab, det høje serviceniveau og G4S alarmskiltene på din bolig er årsagen til alarmens præventive effekt. Det er det, du betaler over dit abonnement.

Er kontrolcentralen godkendt af politiet?

Vores kontrolcentral er godkendt at Rigspolitiet. Godkendelsen betyder, at vi må videregive bekræftede alarmer til politiet, fra de alarmsystemer, som vi holder øje med på. Hvert år fører Rigspolitiet tilsyn med, at vores kontrolcentral fortsat lever op til kravene. 

Hvad gør vagten, hvis alarmen er gået i min bolig?

Vores vagt foretager både en udvendig og indvendig gennemgang af dit hjem. Vagten konstaterer årsagen til, at alarmen er gået i gang. Meldingen bliver givet videre til kontrolcentralen, som kontakter dig, hvis der bliver konstateret uregelmæssigheder. 

Det er ikke vagtens opgave at fange tyven, det er politiets. Vagtens sørger for, at dit hjem er trygt at vende hjem til. Derfor bliver politiet tilkaldt, hvis der er sket et indbrud. Eventuelle skader bliver afdækket, og din alarm bliver slået til igen.