SMARTalarm

Beskyt dit hjem med en SMARTalarm og få en tryggere hverdag. Alarmen er nem at bruge og giver dig overblik over, hvad der sker i dit hjem, når du ikke er hjemme. Vi holder øje, og sker der noget, så får du besked.  

Beregn din pris

5 fordele ved at vælge en SMARTalarm fra G4S

  1. Rådgivning, installation, service og support ét sted
  2. Døgnovervågning af politigodkendt kontrolcentral
  3. Danmarks største vagtberedskab
  4. Udvendigt og indvendigt tjek af boligen ved alarm
  5. Live video fra dit hjem via din alarm app 

Prismatch minus 50% på installation

Vi matcher prisen på konkurrerende tilbud på tilsvarende tyverialarm-løsninger, og trækker yderligere 50% fra installationsprisen. Har du ikke et konkurrerende tilbud, trækker vi 50% fra på vores listepriser på installation.  

Husk at du også kan benytte håndværkerfradraget ved installation af tyverialarm.

*Tilbuddet gælder til og med 31. juli, og kun ved dokumentation af tilsvarende konkurrerende tilbud/nuværende tyverialarm-løsning | Gælder kun nye installationer | Kan ikke kombineres med andre rabatter/kampagner | G4S forbeholder sig ret til ikke at afgive tilbud ved mistanke om snyd eller lignende.

Bestil et tilbud

Få en sikkerhedsleverandør, der kan det hele

I G4S har vi styr på alle dele af din alarmløsning og alle services er samlet ét sted. Derfor er et G4S alarmsystem ikke alene effektivt, men også nemt og trygt for dig.

Det er os, der installerer alarmen og overvåger den fra vores kontrolcentral. Det er os, der servicerer og reparerer din alarm, hvis der sker noget. Det er os, som er klar til at rykke ud 24/7/365. På den måde er du aldrig i tvivl om, hvor du skal henvende dig, og hvor ansvaret ligger. 

 

Døgnovervåget kontrolcentral er klar til at reagere

Din SMARTalarm bliver overvåget af G4S kontrolcentral, som er Danmarks største døgnbemandede og Rigspolitigodkendte kontrolcentral.

På kontrolcentralen har vi op til 100 veluddannede vagtassistenter, som holder øje med din bolig. Sker der noget, råder vi over danmarks største vagtberedskab og kan hurtigt sende den nærmeste vagt til din bolig.

Du får indvendig og udvendig gennemgang af din bolig

Du og din families sikkerhed betyder alt for os. Derfor får du altid installeret en nøgleboks til din SMARTalarm. Den sikrer, at nærmeste vagt kan komme ind i din bolig. 
 
Vores vagt tjekker din bolig udvendigt og indvendigt. På den måde er vi sikre på, at der ikke er nogen i huset og at du og din familie trygt kan vende hjem igen. 

Du får adgang til live video

SMARTalarmen har en videodetektor med et indbygget kamera. Videodetektoren optager ved bevægelse i rummet og sender videoklippet til kontrolcentralen. Med videodokumentation kan vi hurtigere konstatere, om der er indbrud og sende nærmeste vagt.     

Videoklippet er med det samme tilgængeligt i SMARTalarm appen, så du også kan se, hvad der sker. Og som en ekstra bonus kan du selv se video fra din bolig, når du vil.

Bestil et tilbud

Introduktion til SMARTalarmen

Du kan sammensætte SMARTalarmen, så den passer til netop din bolig og dine behov. Alarmsystemet er koblet til Danmarks største politigodkendte kontrolcentral med flest vagter. Når du slår alarmen til, holder vi øje med din bolig.

På kun 2 minutter får du en hurtig introduktion til, hvad du får med en G4S SMARTalarmen. 

Se hvordan SMARTalarmen virker

Sådan sikrer vi dit hjem

Hos G4S kan du sammensætte dit alarmsystem, så du får den tryghed og de funktioner, som passer til netop din bolig og dine behov.
Systemet tager altid udgangspunkt i vores grundpakke med central, sirene, betjeningspanel med en alarmchip, en nøgleboks og G4S alarmskilte.

Læs om alarmenhederne nedenunder, eller bestil et skræddersyet tilbud. 

Bestil et tilbud

Læs om alarmenhederne

Hold musen over billederne eller klik på dem, for at læse om hver enhed:

Alarmchip

Slå nemt alarmen fra med alarmchippen. Navngiv hver alarmchip, så du ved, hvem der kommer hjem.

Nøgleboks

Opbevarer din nøgle, så vi kan tjekke din bolig indvendigt ved alarm - din sikkerhed er vigtig for os.

Chiplæser

Chiplæseren er betjeningspanelet til din alarm. Herfra kan du slå alarmen til og fra, og tilkalde hjælp (SOS).

Sirene

Sirenen aktiveres ved alarm. Det stresser indbrudstyven. Du kan altid koble flere sirener til alarmen.

Central

Centralen er ”hjernen” bag alarmsystemet. Den holder styr på alle alarmenheder, og forbinder dem til kontrolcentralen. Har indbygget batteri-backup.

Alarmskilt

Viser at din bolig er sikret af Danmarks og verdens største sikkerhedsvirksomhed. Skiltene har en præventiv effekt på indbrud i din bolig.

Videodetektor

Aktiverer alarmen og optager video, ved bevægelse i rummet, så du og kontrolcentralen kan se, hvad der er sket. Med videodetektorer kan du se video fra dit hjem, når du har lyst. Fås også til hjem med kæledyr.

Bevægelsessensor

En bevægelsessensor sikrer et rum. Ved den mindste bevægelse i rummet, går alarmen i gang. Fås også til hjem med kæledyr.

Røgalarm

Opdager røgudvikling – også når alarmen ikke er slået til. Har du videodetektorer, og kan kontrolcentralen se røgudvilking, kontakter vi brandvæsenet.

Vandalarm

Vandalarmen placeres typisk i en kælder eller et bryggers. Vandalarmen opdager vandlæk i tide, og giver dig besked, så du undgår dyre vandskader. Opdager vandlæk i tide (i fx kælderen) og giver dig besked, så du undgår dyre vandskader.

Fjernbetjening

Med fjernbetjeningen kan betjene alarmen og tilkalde hjælp, hvis du føler dig utryg. 

Vindue- og dørkontakt

Aktiverer alarmen, hvis en dør eller et vindue bliver brudt op, i din bolig. Kan bruges til skalsikring (hvor du sikrer alle døre og vinduer i boligen). 

G4S services

Herunder kan du se, hvad du får inkluderet i et Total abonnement:

24 timers overvågning

Alarmen bliver overvåget af G4S, som har Danmarks største døgnbemandede og Rigspolitigodkende kontrolcentral og vagtberedskab, der er klar til at reagere. 

Visuel bekræftelse

Ved modtagelse af alarmsignal og video fra videodetektorerne, vurderer vi situationen og du får besked. Vi kontakter politi ved behov. 

Én leverandør til det hele

G4S installerer alarmen og overvåger den fra kontrolcentralen. Vi supportere dig, servicerer og reparerer din alarm og er klar til at rykke ud 24/7/365.


Krisehjælp

Indbrud kan være en voldsom oplevelse for hele familien. Oplever I indbrud med vores alarm, kan vi sørge for, at I får tilbudt psykologisk krisehjælp. 

 

Tjekker ude og inde

Med nøglen fra nøgleboksen tjekker vagten din boligen - både udvendigt og indvendigt ved alarm, så det er trygt for dig at komme hjem. 

Nøgleservice

Med nøgleboksen kan vi låse dig ind, hvis du har låst dig ude. Det betyder, at du slipper for at vente på en dyr låsesmed. 

Alt om bevægelsessensorer

En bevægelsessensor er en vigtig del af en G4S alarm. Opdager den bevægelse i et rum, går alarmen i gang, og kontrolcentralen og nærmeste vagt får besked.

Med en G4S alarm kan du vælge forskellige sensorer. Du kan vælge sensorer, som bliver aktiveret, hvis en dør eller et vindue bliver brudt op, og dem, som kan optage video ved bevægelse.  

Læs mere om bevægelsessensorer

Det bedste ved alarmen

Udtalelser fra vores kunder:

Tyvene gik forbi

"Det bedste ved alarmen er, at selvom der har været indbrud i området, så er tyvene gået forbi vores hus hver gang."

Dorte og Henrik

Trygt hjem

"Det bedste ved vores SMARTalarm er, at hvis uheldet skulle være ude, er der en hurtig reaktion fra G4S."


Cecilie og Jannick

Trygge børn

"Det bedste ved vores G4S alarm er ubetinget, at børnene ikke kommer alene hjem til et hjem, hvor der har været indbrud."

Pia og Morten

Tillid til G4S

"Alarmen er så nem at bruge. Det bedste ved alarmen er, at den skaber tryghed, når vi ikke er hjemme. Vi har stor tillid til G4S."

Tina og Søren

Ring til os

Vi sidder klar til at hjælpe så ring til os nu, og vi kan sammen finde den helt rigtige løsning til dig og din familie.

70 200 300

Bestil tilbud

Tal med en af vores konsulenter og få et gratis og uforpligtende tilbud på sikring af din bolig.

Bestil tilbud

DET SIGER VORES KUNDER OM OS

Generelle spørgsmål om alarmen

Hvordan betjener jeg SMARTalarmen?

Du kan slå alarmen til i dit hjem på flere forskellige måder. Du kan bruge SMARTalarmens chiplæser med alarmchip, en fjernbetjening, eller appen, der følger med til alarmen. 

Kan jeg slå alarmen til, når jeg er hjemme?

Ja, det kan du godt. Du har 3 betjenings-muligheder, som montører hjælper dig med at få indstillet. Du kan slå hele alarmen helt til, eller slå dele af alarmen til fx på alle døre og vinduer. Flere af vores kunder, der bor i en bolig i flere plan, og sover på første salen, slår alarmen til i stueetagen, når de skal sove. Du kan slå alarmen delvist til på fjernbetjening, i din app, eller på chiplæseren.

Hvorfor opsætter I en nøgleboks?

Nøgleboksen er vigtig for dig og din families sikkerhed og tryghed. Den indeholder en reservenøgle til din bolig. Modtager vi et alarmsignal, kan vagten få adgang til, at sikre dit hjem indvendigt, afdække en ødelagt dør eller vindue og slå alarmen til igen. Det betyder, at I altid trygt kan vende hjem. 

Kan jeg få en tyverialarm, når jeg har kæledyr?

Du kan få vores særlige detektorer, der kan sikre et rum, selvom et kæledyr bevæger sig rundt i rummet. Har du flere kæledyr er det ikke sikkert, at vores særlige detektor er den rigtigt løsning. I de tilfælde finder vi en anden løsning fx dørkontakter. Det er er vigtigt, at du fortæller os at du har, eller planlægger af få, husdyr. 

Kan jeg få rabat på min indboforsikring?

De fleste forsikringsselskaber anerkender den præventive effekt som en SMARTalarm har på indbrud. Derfor kan du ofte spare op til 20% på din indboforsikring med en tyverialarm, der er koblet til en døgnbemandet kontrolcentral. Du skal blot bede os om en installations-erklæring. 

Generelle spørgsmål om reaktion

Hvor hurtigt kan I installere alarmen i mit hjem?

Du vælger selv den dag, det passer dig bedst, at være hjemme og tage imod montøren. Alarmen bliver installeret af vores montører, som alle er uddannede elektrikere. Og fra du accepterer vores tilbud, til alarmen er installeret, går der typisk indenfor 5-7 arbejdsdag.

Hvor hurtigt rykker I ud?

Vi oplyser ikke vores udrykningstider. Årsagen er, at en indbrudstyv ikke skal vide, hvor længe han har i dit hjem, inden vi når frem. Indbrudstyven må dog gerne vide, at vi har op til 300 alarmpatrulje-vagter, som er geografisk placeret i Danmark. Alle i direkte kontakt med vores kontrolcentral 24/7/365, og den nærmeste er klar til, at rykke ud til din bolig, ved indbrud.

Hvorfor er der et abonnement?

Det er abonnementet, der sikrer, at der altid er en reaktion, hvis der sker noget i dit hjem. Du får adgang til Danmarks største vagtberedskab og op til 400 montører, som er klar til at hjælpe dig, hvis der sker noget. Det er det, der er årsagen til den store præventive effekt af alarmen. Det er det, du betaler over dit abonnement.

Er kontrolcentralen godkendt af politiet?

Vores kontrolcentral er godkendt at Rigspolitiet. Godkendelsen betyder, at vi må videregive bekræftede alarmer til politiet, fra de alarmsystemer, som vi holder øje med på. Hvert år fører Rigspolitiet tilsyn med, at vores kontrolcentral fortsat lever op til kravene. 

Hvad gør vagten, hvis alarmen er gået i min bolig?

Det er ikke vagtens opgave, at fange tyven, det er politiets. Vores vagt foretager både en udvendig og indvendig gennemgang af dit hjem. Vagten konstaterer årsagen til, at alarmen er gået i gang. Meldingen bliver givet videre til kontrolcentralen, som kontakter dig, hvis der bliver konstateret uregelmæssigheder. 

Vagtens sørger for, at dit hjem er trygt at vende hjem til. Derfor bliver politiet tilkaldt, hvis der er sket et indbrud. Eventuelle skader bliver afdækket, og din alarm bliver slået til igen.