August-tilbud på alarm

Du kan betjene alarmen og se live video fra din bolig, når du vil - også når dit barn kommer hjem fra skole. Sker der noget, er vi klar til at reagere 24/7/365 og sørge for, at du kan vende trygt hjem.

Bestil alarmen inden 31. august og få oprettelsen til 0 kr.*

Beregn din pris på alarm

5 fordele med en SMARTalarm

  1. Med nøgleboks kan G4S vagten sikre, at din bolig er tom
  2. Se live video og betjen alarmen - uanset hvor du er
  3. Røg- og videodetektor koblet sammen, kan redde liv
  4. Vi kontakter brandvæsen og politi, hvis der sker noget
  5. DKs største vagtberedskab er klar 24/7 - 365 dage

Hvor sikker er din bolig?

* Gælder kun ved ny installation af alarmpakkerne Small eller Medium | Gælder t.o.m. 31. august | Oprettelse fra: 0 kr. | Installation fra: 4.200 kr. | Abonnement fra: 299 kr./md. | Min. pris 6 mdr. fra: 6.007 kr. | Kan ikke kombineres med andre rabatter og lignende.

Få en tryggere hverdag og op til 6.000 kr. i fradrag

Politikerne har sat fokus på at nedbringe antallet af indbrud i Danmark. Derfor er arbejdsløn i forbindelse med installation af tyverialarmer også omfattet af håndværkerfradraget. Det betyder, at du får håndværkerfradrag på op til 6.000 kroner og en tryggere hverdag, når du får installeret en alarm fra G4S. 

Få et tilbud på alarm til din bolig

24/7 overvågning - året rundt

Du får adgang til G4S, som er verdens største og ældste sikkerhedsvirksomhed. 1.900 medarbejder, som hver dag arbejder for at skabe sikkerhed og tryghed hos dig og andre. 

Danmarks største rigspolitigodkendte kontrolcentral er bemandet døgnets 24 timer, året rundt - klar til at sende nærmeste montør eller vagt. 

Alt det får du med

Vi holder øje med Danmark

SMARTalarmen er koblet til vores kontrolcentral. Her overvåger vi signaler, bekræfter alarmer og er klar til at sende nærmeste vagt eller montør. Sker der noget, er kontrolcentralen bindeled mellem vagt og politi.

Vores vagter gennemgår din bolig indvendigt og udvendigt og slår alarmen til igen. Det betyder at du altid trygt kan vende hjem, og er en fordel, hvis du er rejst på ferie.


Læs mere om alarmen

DET SIGER VORES KUNDER OM OS

3 indbrud i timen

I Danmark bliver der i gennemsnit begået over 3 indbrud hver time. Det er højere end i andre europæiske lande.

Kilde: Det kriminalpræventive råd

Bryder ind om dagen

Over 50% af alle indbrud sker i dagtimerne og mere end 25% sker mellem klokken 18-24. 

Kilde: Det kriminalpræventive råd

Weekender og ferier

Fredage og lørdage er indbrudstyvens foretrukne dage, udover ferier – især juleferien.

Kilde: Det kriminalpræventive råd


Ring til os

Vi sidder klar til at hjælpe så ring til os nu, og vi kan sammen finde den helt rigtige løsning til dig og din familie.

70 200 300

Få et tilbud

Få et skræddersyet tilbud på en SMARTalarm i din bolig, så du kan føle dig tryg hver dag. 

Få et tilbud

Generelle spørgsmål om alarmen

Hvordan betjener jeg SMARTalarmen?

Du kan betjene din SMARTalarm på flere forskellige måder. Langt de fleste af vores kunder vælger at betjene alarmen med app, men du kan også betjene alarmen med alarmchip på betjeningspanelet og med fjernbetjening. 

Kan jeg slå alarmen til, når jeg er hjemme?

Ja, det kan du godt. Vi kan hjælpe dig med at få indstillet op til 3 alarmindstillinger - fuldt tilkoblet, delvist tilkoblet og skalsikring. Det betyder, at du kan slå hele alarmen helt eller delvist til og slå alarmen til på alle de døre og vinduer du har valgt at sikre. Du vælger alarmens indstillinger på alarmen og med alarmens fjernbetjening.

Hvorfor opsætter I en nøgleboks?

Nøgleboksen er vigtig for dig og din families sikkerhed og tryghed. Den indeholder en reservenøgle til din bolig. Modtager vi et alarmsignal, kan vagten få adgang til, at sikre dit hjem indvendigt, afdække en ødelagt dør eller vindue og slå alarmen til igen. Det betyder, at I altid trygt kan vende hjem. 

Kan jeg få en tyverialarm, når jeg har kæledyr?

Du kan få vores særlige detektorer, der kan sikre et rum, selvom et kæledyr bevæger sig rundt i rummet. Har du flere kæledyr er det ikke sikkert, at vores særlige detektor er den rigtigt løsning. I de tilfælde, finder vi en anden løsning fx dørkontakter. Det er vigtigt, at du fortæller os at du har, eller planlægger, at få kæledyr. 

Kan jeg få rabat på min indboforsikring?

De fleste forsikringsselskaber anerkender den præventive effekt som en SMARTalarm har på indbrud. Derfor kan du ofte spare op til 20% på din indboforsikring med en tyverialarm, der er koblet til en døgnbemandet kontrolcentral. Du skal blot bede os om en installations-erklæring. 

Generelle spørgsmål om reaktion

Hvor hurtigt kan I installere alarmen i mit hjem?

Når du får besøg af din lokale G4S sikkerhedskonsulent og takker ja til alarmløsningen, så kan vi typisk installere alarmen, når det passer dig. Har du tid med det samme, så installerer vi SMARTalarmen med det samme. 

Hvor hurtigt rykker I ud?

Vi oplyser ikke vores udrykningstider. Årsagen er, at en indbrudstyv ikke skal vide, hvor længe han har i dit hjem, inden vi når frem. Indbrudstyven må dog gerne vide, at vi har op til 300 alarmpatrulje-vagter, som er geografisk placeret i Danmark. Alle i direkte kontakt med vores kontrolcentral 24/7/365, og den nærmeste er klar til, at rykke ud til din bolig, ved indbrud.

Hvorfor er der et abonnement?

Det er abonnementet, der sikrer, at der altid er en reaktion, hvis der sker noget i dit hjem. Du får adgang til Danmarks største vagtberedskab med omkring 2.000 dedikerede og politigodkendte medarbejdere i Danmark- klar til at hjælpe dig døgnet rundt og året rundt. Det store vagtberedskab, det høje serviceniveau og G4S alarmskiltene på din bolig er årsagen til alarmens præventive effekt. Det er det, du betaler over dit abonnement.

Er kontrolcentralen godkendt af politiet?

Vores kontrolcentral er godkendt at Rigspolitiet. Godkendelsen betyder, at vi må videregive bekræftede alarmer til politiet, fra de alarmsystemer, som vi holder øje med på. Hvert år fører Rigspolitiet tilsyn med, at vores kontrolcentral fortsat lever op til kravene. 

Hvad gør vagten, hvis alarmen er gået i min bolig?

Vores vagt foretager både en udvendig og indvendig gennemgang af dit hjem. Vagten konstaterer årsagen til, at alarmen er gået i gang. Meldingen bliver givet videre til kontrolcentralen, som kontakter dig, hvis der bliver konstateret uregelmæssigheder. 

Det er ikke vagtens opgave at fange tyven, det er politiets. Vagtens sørger for, at dit hjem er trygt at vende hjem til. Derfor bliver politiet tilkaldt, hvis der er sket et indbrud. Eventuelle skader bliver afdækket, og din alarm bliver slået til igen.